Connect with us

TIKITAKA.gr

«Δεν τα ακούμπησα τα κορίτσια» λέει κλαίγοντας στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης αλόγων για τη σεξουαλική παρενόχληση στην Ημαθία

STORIES

«Δεν τα ακούμπησα τα κορίτσια» λέει κλαίγοντας στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης αλόγων για τη σεξουαλική παρενόχληση στην Ημαθία

Ο 59χρονος ιδιοκτήτης αλόγων από την Ημαθία, παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία και με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας καθώς έγινε καταγγελία σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων μαθητριών που πήγαν για ιππασία κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής με το σχολείο τους.

Την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση των μαθητριών ηλικίας 13 και 15 ετών, έκανε ο διευθυντής του σχολείου και ακολούθησε η σύλληψη του 59χρονου από την Ημαθία.

Ο ίδιος περιέγραψε στο newsit.gr τι συνέβη εκείνη την ημέρα.

«Οι καθηγητές του σχολείου ήταν στην ταβέρνα και έτρωγαν. Τα παιδιά άρχισαν να κάνουν ιππασία γύρω στις 12 το μεσημέρι. Λίγο πριν τις 14:00 ήρθε ένα κοριτσάκι και με κοιτούσε παράξενα και αναρωτιόμουν γιατί. Μου ζήτησε να ανέβει στο πρώτο το λευκό άλογο και να πηγαίνει γρήγορα. Έβαλα τα παιδιά στα άλογα και ζήτησα από το συγκεκριμένο κορίτσι να μην πιέζει το άλογο και να μην το τραβάει».

«Δεν την ακούμπησα ούτε στα πόδια ούτε πουθενά»

«Μετά από λίγο άρχισε να τσιρίζει πάνω στο άλογο και νευρίασα και την κατέβασα. Ανέβασα άλλο κορίτσι και είπα ότι δεν θέλω χρήματα. Μετά πήγε στον γυμνασιάρχη και άρχισε να κλαίει και να λέει ότι την κατέβασα απότομα. Δεν την ακούμπησα ούτε στα πόδια ούτε πουθενά. Είχε κόσμο μπροστά και μπορεί να το επιβεβαιώσουν. Από τη μέση τα έπιανα τα κορίτσια κιόλας για να τα ανεβάσω στα άλογα. Δεν τα ακούμπησα τα κορίτσια. Δεν έκανα κάτι κακό. Τι να κάνω τώρα»;

Ο ίδιος μάλιστα, πιστεύει πως η καταγγελία δεν έγινε τυχαία από τα κορίτσια. Συγκεκριμένα λέει στο newsit.gr:

«Είμαι σίγουρος ότι κάποιος άλλος για κάποιον λόγο τις έβαλε να πουν αυτά τα ψέματα. Ίσως να θέλει κάποιος να με διώξει από το πόστο αυτό. Δεν ξέρω τι να πω. Γιατί τόσα χρόνια που το κάνω αυτό δεν βρέθηκε άλλος άνθρωπος να πει το παραμικρό για μένα; Είχε περίεργο ύφος το κορίτσι. Από την πρώτη στιγμή. Το άλλο το κορίτσι γελούσε».

Και κλαίγοντας, καταλήγει ο ιδιοκτήτης των αλόγων:
«Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Με έπιασε το παράπονο. Τι ζητούν ξαφνικά από μένα; Έχω μια κόρη 25 χρονών, έχω χάσει τη γυναίκα μου… Να μη φταίω και να με βγάζουν φταίχτη; Εγώ θέλω την ηρεμία μου».

Στο Instagram υπάρχουν φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη εκδρομή. Βέβαια από αυτές, δε μπορεί κανείς να καταλάβει, τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα.

Η μητέρα της μιας ανήλικης πάντως, μιλώντας στο Live News είπε πως «η κόρη μου μαζί με κάτι άλλα παιδιά πήγαν να ανέβουν στα άλογα. Τα άλογα ήταν βέβαια ψηλά και η κόρη μου φοβόταν να ανεβεί και την παρακαλούσε να ανεβεί».

Η μητέρα καταγγέλλει πως ο 59χρονος ιδιοκτήτης έγινε πιεστικός και όταν τελικά έπεισε την 14χρονη και μια φίλη της να ανέβουν στα άλογα τότε ξεκίνησαν οι περίεργες κινήσεις.

Ο 59χρονος κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση πήρε αναβολή για να δικαστεί την επόμενη εβδομάδα και αφέθηκε ελεύθερος.

 

To άρθρο «Δεν τα ακούμπησα τα κορίτσια» λέει κλαίγοντας στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης αλόγων για τη σεξουαλική παρενόχληση στην Ημαθία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Continue Reading
Διαβάστε ακόμα...

Περισσοτερο STORIES

To Top