Connect with us

TIKITAKA.gr

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας και τον έστειλε στο νοσοκομείο

STORIES

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. 

Όλα έγιναν έξω από το Ειρηνοδικείο Νίκαιας, όταν σύμφωνα με την ΕΡΤ δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο υποδομών και τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Νίκαιας, Ελευθέριο Χατζηπαυλίδη, χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Το χτύπημα του προκάλεσε αιμορραγία στο μέτωπο και ο αντιδήμαρχος μετεφέρθηκε στο Τζάνειο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι δύο άνδρες ανήκουν σε αντίπαλες παρατάξεις και ο δράστης προς το παρόν δεν έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ήταν σε εξέλιξη μία υπόθεση του Δήμου Νίκαιας στο Ειρηνοδικείο και ο αντιδήμαρχος με τον άλλον δημοτικό σύμβουλο λογομάχησαν και τότε ο δημοτικός σύμβουλος τον κουτούλησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο δράστης αποχώρησε αμέσως πριν φτάσουν οι αστυνομικοί…

Και όλα αυτά μια μέρα μετά από την επίθεση του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου μέσα στη Βουλή.

To άρθρο Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας και τον έστειλε στο νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Continue Reading
Διαβάστε ακόμα...

Περισσοτερο STORIES

To Top