Connect with us

TIKITAKA.gr

Είχε πάει και την προηγούμενη της δολοφονίας στο σπίτι του Γερμανού στο Λασίθι ο άνδρας που φέρεται να τον σκότωσε

STORIES

Είχε πάει και την προηγούμενη της δολοφονίας στο σπίτι του Γερμανού στο Λασίθι ο άνδρας που φέρεται να τον σκότωσε

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του 65χρονου Γερμανού στα Φέρμα Λασιθίου.

Για τη δολοφονία του 65χρονου Γερμανού στις 6 Απριλίου κατηγορείται ένας 45χρονος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα Λασιθίου.

Ο 45χρονος φέρεται να επιμένει στην αθωότητα του, αρνούμενος ότι είναι ο άνδρας που καταγράφεται στην κάμερα ασφαλείας το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας.

Το βίντεο αυτό έφερε στο φως της δημοσιότητας το Live News την Πέμπτη. Μέχρι να γίνει η ανάλυση του συγκεκριμένου βίντεο από το σπίτι του Γερμανού, όλοι θεωρούσαν ότι ο άτυχος άνδρας πέθανε νικημένος από τον καρκίνο. Μετά την αποκάλυψη αυτών των εικόνων, διατάχθηκε η εκταφή του.

Είχε πάει και την προηγούμενη της δολοφονίας

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο άνδρας που δολοφόνησε τον 65χρονο Γερμανό φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας να επισκέπτεται και την προηγούμενη του φόνου το θύμα γύρως στις 21:00 το βράδυ.

Ο άνδρας είχε και πάλι καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, χτύπησε την πόρτα του 65χρονου αλλά εκείνος δεν άνοιξε και αποχώρησε.

 

Ο άνδρας που φορούσε κουκούλα, επανήλθε την επομένη, μπήκε στο σπίτι του θύματος αφού ο 65χρονος του άνοιξε, παρέμεινε 27 λεπτά και φέρεται να τον δολοφόνησε.

«Δεν είμαι εγώ ο δολοφόνος»

«Δεν έχω καμία σχέση με το θάνατο του Γερμανού φίλου μου. Θρηνώ τον θάνατό του και δεν έχω κάτι επιλήψιμο σε βάρος μου. Δεν είμαι εγώ στα βίντεο και απορώ πως με συνδέουν με αυτά», είπε ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του.

«Δεν πήγα σπίτι του εκείνο το βράδυ και όσες φορές πήγαινα σπίτι του ήταν τα πρωινά. Τον βοηθούσα. Η σχέση μας ήταν αγνή και δεν είχα συζητήσει ποτέ μαζί του για χρήματα. Από όσο γνωρίζω για χρήματα, συζήτηση έκαναν μόνο οι τρεις γυναίκες που τον φρόντιζαν. Γνώση για τα λεφτά έχουν μόνο εκείνες που την φρόντιζαν και είχαν δοσοληψίες μαζί του», υποστήριξε.

«Δεν τον είχα ρωτήσει για τα οικονομικά του και ούτε με ενδιέφερε. Τον λυπόμουν και τον βοηθούσα γιατί ήταν μόνος του εδώ. Έκανα ότι μπορούσα για εκείνον. Μαγείρευα κανένα ψάρι όταν το έπιανα στο ψάρεμα και του το πήγαινα, έκανα όσα μπορούσα για να του απαλύνω τον πόνο. Ποτέ δεν θα του έκαναν κακό και δεν είχα κανένα λόγο να του κάνω κακό. Μόνο αγάπη και οίκτο ένιωθα γι’ αυτόν», ανέφερε.

«Εάν είναι αυτός, πέφτω από τα σύννεφα»

«Σε μία συζήτηση που είχαμε μου μίλησε για τα λεφτά. Μου είπε πως είχε πουλήσει το σπίτι στην Γερμανία, και δεν τα είχε βάλει στην τράπεζα γιατί λέει πως φοβόταν», τόνισε στο Live News η Μαρία Λαμπράκη, φίλη του 65χρονου Γερμανού.

«Είχε αφήσει και σε έναν φίλο του λεφτά. Γύρω στα 100. 000 έλεγε πως είχε. Τον γνωρίζω τον κατηγορούμενο. Εάν είναι αυτός εγώ πέφτω από τα σύννεφα. Ήταν καλός, δεν μπορώ να πω τίποτα», σχολίασε.

To άρθρο Είχε πάει και την προηγούμενη της δολοφονίας στο σπίτι του Γερμανού στο Λασίθι ο άνδρας που φέρεται να τον σκότωσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Continue Reading
Διαβάστε ακόμα...

Περισσοτερο STORIES

To Top