Connect with us

TIKITAKA.gr

Ντένζελ Ουάσινγκτον και Ice Spice πρωταγωνιστές της ταινίας «High & Low» – Η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση της ράπερ

LIFESTYLE

Ντένζελ Ουάσινγκτον και Ice Spice πρωταγωνιστές της ταινίας «High & Low» – Η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση της ράπερ

Στην νέα ταινία «High & Low», της οποίας τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει η Αμερικανίδα ράπερ Ice Spice πλάι στον Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Η Ice Spice έχει ήδη αρχίσει τα γυρίσματα των σκηνών της για την δημιουργία της νέας ταινίας «High & Low» του Σπάικ Λι. Λεπτομέρειες για τον ρόλο που θα υποδυθεί η ράπερ δεν έχουν δοθεί ενώ συμπρωταγωνιστής της στην ταινία θα είναι ο πασίγνωστος ηθοποιός Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Η ταινία θα αποτελεί ριμέικ στα αγγλικά του ομότιτλου αστυνομικού δράματος του 1963 του Ιάπωνα σκηνοθέτη Akira Kurosawa.

Η πρωτότυπη ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Ed McBain «King’s Ransom» και ο πρωταγωνιστής της, Τοσίρο Μιφούνε υποδύεται έναν πλούσιο που αναγκάζεται να πληρώσει τα λύτρα για τον γιο του υπαλλήλου του που απήχθη.

Το ριμέικ του «High & Low» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους από την A24 και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο στην Apple TV+ αν και δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί ημερομηνίες.

Η εκδοχή του Spike Lee του «High & Low» θα ειναι η πέμπτη κινηματογραφική συνεργασία του με τον Denzel Washington.

To άρθρο Ντένζελ Ουάσινγκτον και Ice Spice πρωταγωνιστές της ταινίας «High & Low» – Η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση της ράπερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Continue Reading
Διαβάστε ακόμα...

Περισσοτερο LIFESTYLE

To Top