Connect with us

TIKITAKA.gr

Στο «κόκκινο» όλη η Αθήνα – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στη Λυκόβρυση

STORIES

Στο «κόκκινο» όλη η Αθήνα – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στη Λυκόβρυση

Σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται στην κίνηση των αυτοκινήτων στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, καθώς για ακόμη μια μέρα Κηφισός, Αττική Οδός, Κηφισιάς, Ποσειδώνος και η Εθνική Αθηνών – Κορίνθου βρίσκονται στο κόκκινο.

Στον Κηφισό τα αυτοκίνητα είναι σχεδόν σταματημένα στην άνοδο από του Ρέντη μέχρι τη Λυκόβρυση και στην κάθοδο η κίνηση γίνεται με δυσκολία από τη Μεταμόρφωση μέχρι το Αιγάλεω.

Σημειώνεται πως στη Λυκόβρυση σημειώθηκε περίπου στις 8:30 καραμπόλα τεσσάρων αυτοκίνητων, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός αλλά μόνο με υλικές ζημιές. 

Στην Κηφισίας η κίνηση των οχημάτων γίνεται με δυσκολία, ενώ για ακόμη μια μέρα αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην Εθνική Αθηνών – Κορίνθου τόσο στο ρεύμα προς Κόρινθο όσο και στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Αττική Οδό: 

15΄-20΄στις εξόδους για Λαμία ( προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα) συμβάν επί της Αθηνών – Λαμίας.
25΄-30΄από Δημοκρατίας έως Κηφισίας προς Αεροδρόμιο.
15΄-20΄από Ανθούσα έως Κηφισίας προς Ελευσίνα. 20΄-25΄ Από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας προς Ελευσίνα. 

 

Καθυστερήσεις:
15΄-20΄στις εξόδους για Λαμία ( προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα) συμβάν επί της Αθηνών – Λαμίας. 25΄-30΄από Δημοκρατίας έως Κηφισίας προς Αεροδρόμιο.
15΄-20΄από Ανθούσα έως Κηφισίας προς Ελευσίνα. 20΄-25΄ Από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας προς Ελευσίνα. https://t.co/3IySrTEyaQ

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) April 22, 2024

 

To άρθρο Στο «κόκκινο» όλη η Αθήνα – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στη Λυκόβρυση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Continue Reading
Διαβάστε ακόμα...

Περισσοτερο STORIES

To Top