Connect with us

TIKITAKA.gr

Φελίσια Τσαλαπάτη για Παπαδόπουλο – Βασιλειάδη: Θα είναι πολύ καλοί γιατί ανεβάζουν την προσωπική τους ζωή στα social

LIFESTYLE

Φελίσια Τσαλαπάτη για Παπαδόπουλο – Βασιλειάδη: Θα είναι πολύ καλοί γιατί ανεβάζουν την προσωπική τους ζωή στα social

“Για να με δείτε σε αυτό το πρωινό, πρέπει να με προτείνουν πρώτα και πρέπει να ξέρεις τι θα κάνεις, τι δεν θα κάνεις, ποιοι θα είναι και ποιος θα είναι ο ρόλος σου” ανέφερε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Η Φελίσια Τσαλαπάτη σχολίασε στο Breakfast@star και στον Στέλιο Δρουμαλιά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που θέλει τον Γιώργο Παπαδόπουλο και την Γαλάτεια Βασιλειάδη να παρουσιάζουν καλοκαιρινό μαγακαζίνο στο Open.

“Από εσένα το ακούω, το έχω συνηθίσει. Τους συμπαθώ πολύ. Έχουμε συνηθίσει τα ζευγάρια στην παρουσίαση, το νέο μοντέλο.

Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλοί γιατί ανεβάζουν την προσωπική τους ζωή στα social, τους παρακολουθώ και έχουν πολύ ωραία χημεία.

Για να με δείτε σε αυτό το πρωινό, πρέπει να με προτείνουν πρώτα και πρέπει να ξέρεις τι θα κάνεις, τι δεν θα κάνεις, ποιοι θα είναι και ποιος θα είναι ο ρόλος σου” ανέφερε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

“Δεν νομίζω ότι θα είναι ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάντα. Αν ήταν, δεν θα γινόταν σχήμα. Το περσινό, όπως και το φετινό αν γίνει, είναι στοιχήματα.

Πάνε στην επικαιρότητα στο J2US, όπως πέρυσι εμείς και φέτος τα παιδιά, οπότε πάμε σε κάτι πιο φρέσκο και επίκαιρο και το δοκιμάζουμε.

Να δούμε τους περσινούς με τους φετινούς το θεωρώ δύσκολα γενικότερα. Η μόνη σύγκριση μπορεί να είναι για τα νούμερα” συνέχισε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

To άρθρο Φελίσια Τσαλαπάτη για Παπαδόπουλο – Βασιλειάδη: Θα είναι πολύ καλοί γιατί ανεβάζουν την προσωπική τους ζωή στα social δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Continue Reading
Διαβάστε ακόμα...

Περισσοτερο LIFESTYLE

To Top