Connect with us

TIKITAKA.gr

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς του βρέφους που πνίγηκε με τροφή στην Κω

STORIES

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς του βρέφους που πνίγηκε με τροφή στην Κω

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι γονείς του βρέφους που πνίγηκε με τροφή στην Κω, μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα, το απόγευμα της Τετάρτης (24.4.24).

Οι γονείς του ενός έτους βρέφους, που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, κατηγορήθηκαν για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου. Τελικά, εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής εξέτασε το βρέφος, δεν διαπίστωσε ίχνη κακοποίησης, κρίνοντας ότι ο θάνατος προήλθε από ασφυξία, λόγω τροφής.

Ο θείος του βρέφους περιέγραψε στο Live News την κατάσταση της οικογένειας μετά τον αναπάντεχο χαμό του βρέφους.

«Η νύφη μου και ο αδελφός μου είναι σε πολύ χάλια κατάσταση και θέλουν να βγουν από εκεί πέρα να δουν τι θα κάνουν με την κόρη τους και να του δίνουμε δύναμη και κουράγιο, τίποτα άλλο», υποστήριξε.

Ενώ επισήμανε πως άδικα κατηγορούν τον μπαμπά και τη μητέρα του βρέφους.

«Είναι ένας πατέρας με τρία παιδιά. Περιμένει το τρίτο παιδί, το ένα το έχασε. Η γυναίκα του που είναι μέσα αυτή τη στιγμή είναι έγκυος και είναι μέσα στα κρατητήρια», ανέφερε.

Τα όσα ακούγονται περί κακοποίησης του μωρού ισχυρίζεται πως είναι ανυπόστατα και πως θα κινηθούν νομικά προς οποιονδήποτε υποστηρίζει κάτι τέτοιο.

«Δεν καταλάβαιναν τον πόνο της μάνας και του πατέρα και της οικογένειας. Μας έχουν καταστρέψει ψυχολογικά. Λέει ότι κακοποίησε το παιδί του και το βίασε. Αυτόν θέλω να βρω. Δηλαδή αν έχουμε τον Θεό μας», ανέφερε.

Το μωρό σύμφωνα με τους γιατρούς ήταν ήδη νεκρό όταν έφτασε το ΕΚΑΒ στο σπίτι. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών και αργότερα των γιατρών στο νοσοκομείο, το κοριτσάκι δεν επανήλθε. Στο σπίτι βρισκόταν μόνο η μητέρα του παιδιού.

To άρθρο Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς του βρέφους που πνίγηκε με τροφή στην Κω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Continue Reading
Διαβάστε ακόμα...

Περισσοτερο STORIES

To Top